Godnatt!


Tips, Solning

Här kommer några tips så att du får en bra bränna i sommar!

* Skrubba huden före du solar för första gången. Då avlägsnas döda hudceller och solen har lättare att "få kontakt" med din hud. Då blir du enklare brun. Men undvik att skrubba huden under semestern, då kan brännan blekna då du skrubbar på det yttersta lagret av huden, där brännan sitter.

*Smörj in din hud med fuktgivande lotion varje dag. Torr hud gör att din bränna inte blir lika snygg och att den inte sitter kvar länge.

* Havsvatten, alltså saltvatten är bra om du vill ha djup bränna. Doppa dig i havet regelbundet eller spreja kroppen med en sprutflaska du fyllt med saltvatten.

*Ligg inte och tryck vid stranden. Rör på dig så får du jämnare bränna.

När du väl har fått din bränna få kan du förstärka den med t.ex. ett nagellack i en knallig färg!


SolningsTips


Träning

God kväll!

Kom hem från träning för kanske 10 minuter sen. På träningen var vi bara 9 st, så vi körde fys och lek mest.

Jag hann inte lägga upp tips-inlägg innan träning, så jag försöker lägga upp det under kvällen!


Hemma

Hej sweethearts!
Hur har eran dag sett ut?
Min har faktiskt var helt okej! Började med att hela skolan åkte till berga teater och kolla på en grym pjäs! Sen så hände VÄRLDENS gulligaste sak! (står i inlägget där nere någonstans)
Sen så va de chill i skolan. Har precis slutat träningen. Va super chill, va bara 9 personer. ;)
Ha en bra kväll.
Puss


En snabbis till Täby C

Hej!
Vart en snabbis till Täby C för att byta en sak, men nu är jag äntligen hemma!
Skolan gick snabbt efter musikalen, så det var skönt!
Men ska försöka slänga in ett tips inlägg före träningen sen! Hörs senare!


Glädje



På tåget

Hej!

image descriptionimage description


Nu sitter vi på tåget påväg mot skolan, musikalen var grym!
Den handlade om 80-talet och det var en överraskning på slutet. En kille gick upp på scenen och frågade en tjej om hon ville gå på balen med han! Så sjukt gulligt & romantiskt!


Morgon

Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat, sovmorgon! :D
Idag är det den längsta dagen, men jag ska på Mikaelas systers student fest , eller nåt sånt, så jag får gå tidigare :). Blir säkert jättekul med massa människor, god mat osv.
Nu måste jag börja snabba mig lite här!
Puss


God morgon Torsdag!

God Morgon! Är ni vakna?


Min frukost

Idag har vi så sjukt lång & skön sovmorgon ända till 09.50!
Vi ska nämligen på 9:ornas musikal som heter På gatan. Efter det har vi lektioner från 13.00 och slutar vid 15.50.
Hörs senare!


Fruktsallad


image description


Gina tricot exclusive kollektion



bild: Gina tricot

Kärlek till den som har skapat den här kollektionen. Älskar allt, jeansshortsen, klänningarna, topparna.......


Skirts


Har verkligen blivit kär i kjolar den senaste tiden. De här kjolarna är väldigt fina och den svarta ska definitivt få hamna min garderob.


Onsdag...

Hej! hur har eran dag varit hittills?




Idag vaknade jag vid 07.30 och fixade allt det man brukar fixa. Sen gick jag till min buss som gick 08.40. Min första lektion började 09.25 och skulle ha varit franska men istället stod nationellt prov i matte på shemat. Provet gick ganska dåligt men sånt är livet eller hur?
Efter den lektionen hade vi bara musik,lunch, matte, so & e-tid kvar. Jag kom hem från skolan vid 15.30 och sen dess har jag bakat, tittat på Ghost whisperer och fotat lite. jag har ingen träning idag så jag tänkte uppdatera
ikväll.
Hörs senare! / Mathilda



Match!

Hej!

Nu har jag bytt om och fixat allt till matchen, väntar bara på Mikaela som borde komma vilken sekund som helst!
Är skit taggad på att spela match idag, var ju ett tag sen den senaste matchen. Bara längtar efter att få spela!

 


Hej!

Hej! hur har eran dag varit?

Imorse trotsade jag alla väderprognoser om regn & vind och tog på mig shorts, vilket visade sig vara ett bra & dåligt val. Men iallafall så var det vår kortaste skoldag idag (så skönt!). På tisdagar har vi bara fyra enkla lektioner (slöjd, bild, idrott, data), efter skolan åkte jag hem och pluggade lite matte. Och här sitter jag nu. Senare har jag träningsmatch mot spårvägens 98:or!
Hörs senare! / Mathilda


Trötter


Hej hej! Nu är jag nog så trött man kan bli, ligger i sängen och degar framför datorn. Ska se om det finns nåt trevligt program som jag missat ;) Puss & Kram!
image description


volleyball

Hello, idag är det måndag och jag har en hemsk halsfluss! Men precis om en vecka ska klassen spela volleyball på en strand i hägernäs. Vi ska bada och så! Men det kommer bilder på det kanske nästa tisdag inte imorgon

PS: Hoppas ni gillade videon vi gjorde! :D

Home

Hej sweethearts!
Jag kom hem för typ 3 timmar sen, så har packat upp och chillat i solen lite. Som ni säkert redan vet så sov jag hos Nora, men massa andra undrbara brudar! Sötnosen Nora fyller ju år idag så vi fira med grönan igår, HÄRLIGT! Vi hade sjukt kul. Sen så kom vi hem, kolla lite på Eurovision, sen film och ja, sen sov vi. ;) Idag så drog vi till stranden och hade lite mys där! :)
Så jag har haft en toppen helg! Hoppas ni har haft en lika bra!
Puss



Video



Tycker ni att vi ska gör fler sånnahär? Isåfall - KOMMENTERA! Annars blir det inga fler..


Mot vännerna

Godafton ;)
Tävlingarna gick super!
Nu ska jag strax dra mig mot Nora :D *taggad? JAAA!* Kommer bli massa skratt och prat, härligt :) Sover ju där också. Men ni får ha det så bra!


Sommar


Planer

Godmorgon gott folk!
Idag ska jag tävla . Efter tävlingarna åker jag hem och vilar/ solar ett tag tills "gänget" har kommit hem. Ska nämligen till Nora på kvällen sen och ha det sköjs! :D Kommer bli så roligt! De är på grönan nu, men jag kan ju inte :/ Men men längtar till ikväll, såå taggad ! :)

Håll utkik under dagen, det kommer en liten överraskning! ;)

image description


Chill..

Hej!
Förlåt för den dåliga bloggningen av mig, blogg.se appen ville inte funka.. Aja, vad har jag gjort idag då..? Jo för skola, skönt med helg!! Sen så åkte jag, Olivia, Julia och Camilla och fixa lite! Sen så åkte jag hem, packade och cyklade ner till Olivia och vi alla bada förutom Camilla. Vi träffade även några gamla klasskompisar, super kul! Sen så kom jag hem och duscha, nu ligger jag i sängen och ska kolla på film ! :)
Ha det gött! :)
Demi


HELG

Heeeelg nu så skönt! :D

Skolan gick ovanligt snabbt (hade iof vikarie 2 lektioner..). Efter skolan badade jag med de finaste, Demi, Julia och Lisa. Träffade några från gamla klassen också, så himla roligt :D

Nu är jag hemma och bara tar det lugnt i kvällssolen :*)
Puss!


Vädret gör mina dagar

Hej lovers. Känner att allt och alla mår mycket bättre och blir gladare av det fin vädret, älska! :D Det ända dåliga med den här värmen är att man torkar ut på rasterna typ.. Men det är det så värt ;) Hoppas det håller sig så här.

Nog om det, sov dåligt inatt så jag var trött hela dagen, hade inga krafter liksom.. Men nu ligger jag här i soffan igen och har överlevt denna dag!
Kramis

 

image description

 

 


SJUK.

Hallå, idag är det torsdag och självklart är jag sjuk!? Men nu sitter jag och gosar med mitt monster Doris ! /Julia


Jump




Träsket

Vi var i Svinninge och gjorde någon rolig bana i träsket. Vi blev uppdelade i 3 lag och man skulle sammarbeta. Vårat lag vann! Det var så himla kul, måste göras om :) Efter badade vi med kläder (vissa av oss)..
Ni får lite bilder som förklarar ;)









Spänd

Vill bara säga att jag längtar så till ikväll! Eller ja, vi ska göra en överraskning med laget som bara ledarna vet vad det är.. Vill veta NU! Uppdaterar er senare!
Pussar


Tuesday


image description


Dopp i det blå

Hej alla coolingar. Idag har jag varit så positiv, mycket roligare! Det är väl vädret som påverkat det ;)

När jag kom hem hoppade jag ett tag, sen gick jag och Lisa till fiskartorpet med systrarna. Det är skönt i vattnet ju! :)

 


Söndag

Tjena!
Min helg har varit så skön! Har bara varit med kompisar och njutit av det fina vädret :)
Idag var jag med Julias familj hos deras morbror och åt en god brunch! :D De bodde så fint och vädret var på topp, så vi kunde inte låta bli att ute fota ;) Bilder kommer med tiden.

Nu ligger jag i soffan och kollar på partaj, älska!
Puss ♥

image description

 


Kvällen

Hallojsan!
Den här kvällen kommer bli grymt rolig :). Jag, Julia, Demi och Lisa ska möta några killar på fiskartorpet och bada, kallt (!). Efter det ska vi till pizzerian och äta, sen har jag ingen aning om vad vi ska göra.. Jag vet bara att när vi ska skilljas åt ska jag hem till Julia ;)
Puss!


Förra sommaren i Venedig.
image description


Ramones



image description



Färgat håret! :O

Hej allihoppa! Asså jag var ganska trött på mitt hår så jag färga det brunt! Snyggt?
kommentera!!
/JULIA

Planer

VAS HAPPENIN?
Jo jag har lite planer som ni vet, och dom planerna är att dra till Julia vid 18:00 med Lisa! Sen sover vi där och har det super mys! Så jag springer runt och letar efter lite kläder jag ska ta med!
Sen imorgon så ska vi till centrum och kolla på några från Lisas klass osm ska uppträda på torget!
Så det blir rätt najjs. Men idag så har jag tränat sen 11 till 13.. så är lite sliten.. Jag tränade med sötnosarna Lisa, Julia och Olivia. Olivia ville vi skulle va med nu också men hennes kusin fyller år så.. aa.  Men hon kanske är med imorgon tror jag. :)
Men nu måste jag fixa lite mer, så ni får ha det så bra!
Pussssss






Springa


Hejsan!
Ska strax ut och springa med några vänner ;). Träningen blev inställd igår och det är den idag också, så då tar jag igen det nu eller vad man ska säga.. Ha det gött!

image description


Ut och springa

Hej!
Nu ska jag byta om och gå ut och springa! Eftersom vi inte har nån träning idag så har vi fått ett "schema" där det står vad vi ska göra! Det ser ut såhär; jogga i 25-30 min i lungt tempo, 3 varv; 10 burpies, 25 situps och 15 utfallsteg. Jobbigt men älskar känslan när man är klar.. :) Ni får ha det så bra!
Puss // Demi


Ledigt nu ju

Hej alla mina vänner ;)
Kom precis hem från Julia! Vi har hoppat, ätit, åkt skateboard osv.. Kul har vi iallafall haft!
Nu måste jag göra lite mat, puss!


Täby

Hej!
Just nu är jag i Täby och sitter och äter!
Jag väntar på min mamma som är på något? Haha har ingen aning. Men jag går runt och kollar lite överallt och känner mig forever alone. Haha aja, man får väll leva med de!
Sen när jag kommer hem kanske jag går ut och springer om jag orkar.. Hehe, lat. Sen så slappar jag nog idag, sen får vi se! Men vi kanske hör senare!
Puss // Deml


Today

Hejsan!
Idag var ju vi lediga som ni kanske har sett.. Jag och Julia åkte in till stan för att hitta One Direction, vilket gick sådär.. En dum vakt lurade oss när vi stod utanför studion och sa att de inte skulle komma om först 2 timmar. Så vi väntade utanför hotellet i 1 1/2 timme, när vi tappade tålamodet gick vi tillbaka till studion och då hade de redan visat sig precis där utanför där bi stod!! Så himla sur :(

Men aja, nu ska jag strax till Lisa för att äta.
Puss!

 



Degar

Hej sötnosar!
Förlåt för dålig uppdatering (från mig iaf).
Som ni redan vet har jag ju varit med Lisa,Olivia,Julia och Mathilda. Sen resten vet ni!
Jag kom hem runt 2, och då solade jag i typ 2 timmar! Najjs najjs, jobbar på brännan här! ;)
Sen så hoppde jag in i duschen och nu ligger jag i sängen och ska kolla på The O.C. Så gryymt!
Men jag hoppas ni har haft en lika bra helg som mig!
Puss

PS. VI ÄR LEDIGA PÅ MÅNDAGEN! :)





Dygnet

Hej sötisar!
Det här dygnet har varit grymt :) Jag, Julia, Demi, Mathilda och Lisa sov hos oss själva. Vi skrattade, filmade (värsta grejen kommer ), sjöng, pratade, ja vi gjorde det mesta! ;)
När Demi och Lisa gått hem åkte jag + de andra 2 som var kvar till våran båt och putsade och så där.. Till operation dagsverke.

Nu måsta jag hoppa in i duschen.
Puss!

 

image description


Planer idag

Hej allihoppa idag har jag varit med mathilda och köpt godis till ikväll! Kommer bli galet för Olivias mamma eller pappa är inte hemma...Ta det lungt om det är någon förelder som ser det här vi kommer att vara duktiga. :)
Aja det kommer bli nice det är jag Mathilda,Demi,Olivia och våran vän Lisa Haglund Det blir en överraskning också sen.
Puss
                                mupp
                                cool


One direction!

Oh herre dom är i SVERIGE! Jag vet att jag aldrig kommer typ få träffa dom för killarna är ju fan stört kända!! Jag älskar dom över halva mitt hjärta ta det lungt bloggläsare ni har också en plats i hjärtat men 1D har störst hehe OMG döör Harry är så jävla snygg My Hazza!!


gölli göll
My babe!♥
/Julia

Jag är i samma land som dom!

Ohmygaaad! :D


Vi kör på lila.


image description


In school..

Hej sötisar!
Kom precis till skolan... Vi ska ha nationella direkt på morgonen, som sen kommer hålla på typ halva dagen.. :(
Men fett skönt att vi slutar 14:15.. Älska.
Jag har typ inget att skriva om så.. Ha en fortsatt trevlig morgon. ;)
Puss

 


Home from London

Godmorgon på er!
Kom hem igår. Men hann inte blogga då, så det får bli nu ;)

Det var iallafall såå roligt i London! :D Måst dit igen, hann inte allting.. Men jag schoppade en massa och kollade på lite kultur-saker :)


image description


Skillnad på ett år?

Typ 1 och ett halvt år sen               Två veckor sedan
/Julia♥

-

Hejsan alla sötnosar!
Idag har min dag vart rätt seg, eller kanske inte?
Haha, jag har vart ute och sålt New Body, det är sportkläder och sånt. Alla i handbollslaget gör det ör att vi ska tjäna penger så att vi kan åka på cuper och sånt!
Sen åkte jag och mamma och åt på Mc. Hehe, tjockisar. ;)
Just nu har jag kollat lite på The O.C. (SÅ GRYMT!)
Nu funderar jag på om jag ska ut och springa?  Behöver ju hålla igång kondisen. ;)
Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare.
PUSS // Demi


Störigt

Hej!
Om ni inte vet om så va det jag som bloggade i förra inlägget!
Jag skrev varför jag inte hunnit blogga, och vad som skulle hända idag och så.. Men såklart raderades texten så den kom inte upp.. Aja, jag va iallafall i Täby med mamma och kolla på bio. (spegel,spegel).
Sen köpte jag en tröja och lite smycken som jag kan lägga upp senare. Men nu ska jag hoppa in i duschen!
Pussss // Demi


Mot Täbyyy


Är med en rolig människa!

Hej allihoppa förlåt om jag inte har bloggat på länge men det går inte att blogga från mobilen DAMP! Men nu är jag här mina babes ! Juste jag är med min muppade friend camilla lundqvist! vi har det skoj men nu ska jag vara social mot henne...kanske :O

/Julia den icki tråkiga personen!



geeeez vad snyggt, hahah


asså döö

Lexer små 1o åriga wannabees,´hahaha komiskt... :')

grr



London


Planerna (eller vad man nu ska säga) för helgen är sååå grymma!!! Ska nämligen till London med min moster :D Så jävla kul det ska bli! Vi åker idag på kvällen och kommer hem på söndag kväll, så det blir en lång helg.
Men det kommer bara bli så himla bra alltså! :) Bilder kommer säkert att tas ;)

image description


Follow me


På instagram lägger jag ut bilder som inte kommer upp på bloggen! Sö följ mig @sahlinss! ♥


SOL


Hejsan! Herregud vad jag älskar vädret just nu! Fast det ska tydligen inte vara så bra väder till helgen, men det gör inte mig någonting... Är inte hemma ;)
Nu ska jag fortdätta plugga och sen dra mig mot träning.


Happy girl.

Hej alla bloggläsare!
Förlåt för att jag inte bloggat!
Jo, jag har firat Valborg med mina underbara vänner Nora och Mickan. Vi har faktiskt tagit årets första dopp! Skitkallat! :S Aja, sen har vi solat sen på måndagen träffade vi Lukas och Kalle. Vi spela pingis, och kolla på en skräckfilm. Inte mys.. Hatar skräck, fast det är kul när man skriker. ;)
Sen på tisdagen så stekte vi i solen. Och sen träffa vi dom igen! Hade superkul! Vi åt där, sen hade vi typ "krig" med bollar.. Haha!
Iallafall, vi hade det grymt!
Tack för allt tjejer! Älskar er båda!
Puss


Sommarkänslor


My day


Hej på er!
Idag har jag bara legat i solstolen. Kan sitta bra ibland! ;) Jag har inte sett ett enda moln på hela
dagen :) Så härligt så det finns inte!
Nu ska jag strax byta om till träning..
Puss!
image description


Glasses


Foto&Redigering: Jag (OLIVIA) / Motiv: Solglasögon

RSS 2.0